På Louisehøj er alle selskaber hver gang en helt særlig begivenhed, hvor du får en totaloplevelse i uforstyrrede omgivelser. Louisehøj er meget mere end blot lokaler - her handler det om ro og harmoni.

Ved et selskab på Louisehøj får du og dine gæster hele villaen for jer selv og med egne kokke og tjenere, som kun betjener jer. På den måde har du masser af muligheder for nærvær og forkælelse af dine gæster.

SELSKABER OG FEST

På Louisehøj er der mulighed for både at dække op ved ovale samt runde borde. Der dækkes op med smukke duge og servietter designet af Arne Jacobsen og fremstillet hos Georg Jensen Damask i Kolding.

Bliv inspireret

ARRANGEMENTER

Kokken, som tilbereder maden i Louisehøjs eget køkken, lader gerne døren stå på klem. Menuen er gennemtænkt ned til mindste detalje med råvarer af høj kvalitet og tilpasses gerne dine ønsker og behov.

Se vores arrangementer

PERSONLIG SERVICE

På Louisehøj er kun det bedste godt nok, og erfaring samt diskretion er nøgleordene hos jeres personlige gæsteteam. Personalet på Louisehøj servicerer kun et møde af gangen - og det giver ro for dig og dine mødegæster.

Kontakt din konferencevært